Scroll Top

Original ideas
superior products

Do it yourself

Varemerket EGANT er Etman sin egen produkt- serie rettet mot DIY (gjør det selv) markedet.

Her finner man et selektert utvalg av produkter som har et annet uttrykk, design og tekniske løsninger, enn vår proffserie. Produktene er på lik linje med alt som Etman produserer, godkjent etter gjeldene normer og tilfredsstiller de samme europeiske standarder.

Vi ser at forbrukerens kjøpsmønster endrer seg i forhold til nye internasjonale salgs og distribusjonskanaler.

Som ambisiøs bedrift med stor produksjonskapasitet ønsker vi å ta del i dette markedet, uten å komme i konflikt med vår kjernevirksomhet: Proffmarkedet.

EGANT produktene distribueres gjennom eget distribusjonssystem og samarbeidspartnere, til seriøse aktører i hele Skandinavia.

JerryCo. Ltd er selskapets salgs- og distribusjonsselskap i det kinesiske innenlandsmarkedet, med hovedkontor i Changzhou.

Kvalitet i alle ledd

Etiam nulla nunc, aliquet vel metus nec, scelerisque tempus enim. Sed eget blandit lectus. Donec facilisis ornare turpis id .scelerisque interdum dolor in vestibulum.

Leverandøren av kvalitetsprodukter for den profesjonelle hjemme-elektrikeren.

Etman har en historie tilbake til 1990-tallet og har således lang erfaring og mye kompetanse innen våre fagfelt. Målet vårt er å være best på alt som har med boliginstallasjon å gjøre, og vi kan bistå med alt fra enkeltprodukter til å være leverandø- rer for store byggeprosjekter.

En stor andel av det vi tilbyr er egenutviklede produkter, designet for å tilfredsstille strenge skandinaviske krav. Vi har et bredt produkt- spekter, som blant annet omfatter stikkontakter, brytere, skjult materiell, kabler, sikringspaneler og LED-belysning. Vår utviklingsavdeling jobber utrettelig med å komme opp med nye, innovative løsninger.

Siden vi har en egen fabrikk, håndterer vi hele verdikjeden fra utvikling til kommersielt salg. Det gjør at vi har kontroll fra A til Å på alt vi leverer fra oss, og sikrer at kunden kan stole på våre produkter.