Scroll Top

Hvem vi er

Etman er et ledende internasjonalt elektroselskap, med deltakelse i F&U, produksjon og salg av produkter innen elektrisitet, elektro og lys. Siden opphavet i 1990, har selskapet vokst gjennom to kontinenter – Europa og Asia. Selskapet er velkjent i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Kina og andre land.

EGANT er en del av internasjonale Etman Group. EGANTs produkter er designet for å passe skreddersydd interiør og oppfylle behov ved elektroinstallasjoner, både innen DIY- og semiprofesjonelle markeder.

Presentation-Amiga (1)

NORGE – HOVEDKONTOR

Hovedkontoret til Etman er plassert i Egersund, Norge. Med et nettverk på 13 faghandelsbutikker, ser vi løpende etter metoder som sikrer vekst. Vår prioritet er å alltid opprettholde gode forhold og nærhet til kundene våre. Våre europeiske distribusjonskanaler sikrer raske og effektive leveringer.

Etman-international-showroom-2556

KINA – PRODUKSJON

Vår fabrikk i Changzhou, Kina, er plassert omtrent 180 km nordvest for Shanghai. Selskapet har 350 medarbeidere og er hjertet av produksjonen som driver hele Etman Group fremover. Med vår produksjonsekspertise gjennom nesten 30 år, fortsetter vi å utvikle og forbedre produksjonen vår gjennom LEAN-prosesser. Fabrikken er sertifisert med de internasjonale ISO 9001- og ISO 14001-standardene, noe som lar oss kombinere lave produksjonskostnader med den høyeste kvaliteten.

Etman-web

LITAUEN – DISTRIBUSJONSSENTER

Hovedlageret til EGANTs produkter er en del av UAB Etmans distribusjonssenter i Klaipeda, Litauen. Her lagerføres alle EGANT-produktene for DIY (Do-It-Yourself)-markedet og de semiprofesjonelle markedene. Distribusjonssenteret består av 1 250 kvadratmeter med lagerplass, moderne kontorer, showrom og møterom. Rask håndtering og god logistikk sørger for leveringer til kundene våre på 3–5 virkedager.

EGANT_Warehouse