Scroll Top

 

Ny serie

PRODUSERT MED PRESISJON OG DEDIKASJON

Etter flere års studie og design har vi sammen med fagfolk utviklet en ny Bryter og Stikkontaktserie som endelig er klar til lansering. Vi har forent det vi mener er av ypperste teknisk kvalitet med et lekkert design som vil passe inn og oppgradere ditt hjem. I Sort og Hvitt med riktige fargekoder og kvalitetsbehandlet matt overflate, mener vi å ha fått frem en meget attraktiv produktserie.

Lakkert matt. Sort: RAL9017 og Alpinehvit: RAL9003

INSPIRASJON FRA SKANDINAVIA

Den nye EGANT Fjord-serien er inspirert av den imponerende skandinaviske naturen. Serien henter frem skulpturelle linjer, myke teksturer og smart Nordisk funksjonalitet – som tas til steder for liv, arbeid og avslapning

UTOVER FUNKSJONALITET OG DESIGN

EGANT Fjord-tilbehøret passer perfekt med dine kontakter og brytere. Forskjellige rammestørrelser lar deg skape et funksjonelt rom. Kombiner våre dimmere, brytere og kontakter for et maksimalt funksjonalitetsnivå.

NORDISK KVALITET OG DESIGN

LEVENDE

Myke teksturer og matte overflater gir en følelse av en glamorøs retro fra et moderne perspektiv. EGANT Fjord-serien brytere, dimmere og stikkontakter er designet for å matche din livsstil!

JOBBER

Arbeidsrommet krever tilstrekkelig med lys, i motsetning til soverommet hvor dempet belysning fungerer best. EGANT Fjord brytere og stikkontakter gir høyeste grad av fleksibilitet og funksjonalitet.

SLAPPER AV

EGANT Fjord brytere og stikkontakter gjør det enkelt for deg å justere stemningen i hjemmet ditt. For fester og filmvisninger kan du ha mykt lys, mens dimmerbrytere kan brukes til å lyse opp det elektriske lyset for studier og arbeid.

VÅRE PARTNERE